úterý 1. února 2011

MICHÁLKOVO VYSVĚDČENÍ - školní rok 2010/2011 , první pololetí



Míša včera dostal své první vysvědčení . Bylo slovně ohodnoceno , ale jelikož je velice drobně napsáno , tak ho máma opsala .
ČTENÍ - třídí předměty a obrázky do skupin a podle požadovaných znaků , přiřadí nápis k obrázku dle vzoru , při některých činnostech je schopen pracovat bez dopomoci učitele či asistenta pedagoga .
PSANÍ - snaží se dodržovat správné držení psacího náčiní a správné sezení při psaní , přiřadí k sobě stejná písmena , dle svých schopností a s pomocí učitele nebo asistenta pedagoga zvládá uvolnˇovací cviky.
ŘEČOVÁ VÝCHOVA - dokáže se krátkodobě koncentrovat na poslech pohádek a krátkých příběhů.
MATEMATIKA - s pomocí učitele nebo asistenta pedagoga modeluje jednoduché situace s využitím pomůcek , přiřazuje obrázky se stejným počtem prvků , poznává rozdíl mezi obrázky , třídí základní geometrické tvary .
PRVOUKA - orientuje se ve třídě a ve škole , pracuje pomocí piktogramů , umí poprosit , představit se v ranním komunikačním kruhu , zvládá dle svých schopností osobní hygienu . Veškeré činnosti jsou vedeny s pomocí učitele nebo asistenta pedagoga .
PRACOVNÍ VÝCHOVA - na základě svých možností a s pomocí učitele nebo asistenta pedagoga zvládá modelování , práci s drobným materiálem , jednoduché činnosti se stavebnicemi a kostkami , navlékání korálků , pracuje na počítači - samostatně ovládá práci s myší .
HUDEBNÍ VÝCHOVA - soustředí se na poslech krátkých hudebních ukázek a při poslechu písní během křestˇanské chvilky , pohybem těla zvládá s dopomocí učitele nebo asistenta pedagoga vyjádření rytmu písní .
VÝTVARNÁ VÝCHOVA - na základě svých schopností a s pomocí učitele nebo asistenta pedagoga zvládá správný úchop kreslící potřeby a základní výtvarné techniky - kresbu a malbu , tvarování papíru , koláž .
TĚLESNÁ VÝCHOVA - reaguje na základní pokyny , signály a gesta učitele , na základě svých schopností a s pomocí učitele nebo asistenta pedagoga zvládá jednoduché překážkové dráhy a pohybové činnosti .

3 komentáře:

  1. Gratulujeme k hezkému vysvědčení. A přejeme další pokroky...

    OdpovědětVymazat
  2. No, nás to čaká asi za dva roky a dúfam, že budeme mať podobné super vysvedčenie. Sme na tom podobne ako vy. :o)

    Takže gratulujemeeeee!!! :o)

    Zuzana a Maťo

    OdpovědětVymazat
  3. Peťo, Míša je šikula hlavně aby to vydrželo co nejdéle :)

    OdpovědětVymazat