čtvrtek 27. ledna 2011

AUTISMUS -Dá se autismus vyléčit ?

 K úplnému vyléčení autismu v 98% nedochází . Na druhé straně speciální výchova mírní problematické chování ( agresivitu , sebezranˇování , záchvaty vzteku ) , byl zaznamenán nárust IQ , zvýšení adaptability a samostatnosti.
Pokud osoby trpící autismem nemají speciální přístup založený mimo jiné na hluboké znalosti dané problematiky , ocitají se na psychiatrických odděleních s vysokými dávkami psychofarmak , či jsou vylučovány ze škol , do kterých však úrovní svého intelektu patří .

3 komentáře:

  1. Ano, důsledná výchova, trpělivost, dostatek lásky a empatie, strukturované úkoly a speciální přístup ..to vše našim autíkům pomáhá k lepšímu začlenění do společnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, jen do toho dát vše a nepřestat věřit, nemusí se naprosto vyléčit, ale zlepšit.

      Vymazat
    2. Je to mooc náročné. Hlavně autismus má lehkou až těžkou formu, každý jedinec je jinak postižen. Naše dcera se změnila hned ve 3 měsíci po očkování hexou. Byla jakoby uražená , přestala pást koníčky i žvatlat . Brzo jí budou 3 roky má hyperaktivitu, atop. ekzém, autoimunitní poruchu štítné žlázy, zánět ve střevech, s mluvou nic moc. Autismus jsme zatím neřešili , ale zacpávání uší, náhlé změny nálad ,otáčení se stranou od nás, neschopnost si hrát , špatné spaní, to vše to naznačuje. Stále pleny jak jí to vysvětlit když nerozumí - proto se vzteká.
      http://www.rizikaockovani.cz/nezadouci-ucinky/ kolik dětí ještě zaplatí zdravím???? nebo je to plošná likvidace národa?? nebo pokus????,

      Vymazat