pátek 29. června 2012

MÍŠOVO VYSVĚDČENÍ - 2 .pololetí školní rok 2011/2012


ČTENÍ - tvoří slova z písmen podle předlohy , třídí předměty a obrázky do skupin a podle požadovaných znaků , pracuje s výukovými programy na PC .

PSANÍ - snaží se dodržovat správný úchop psacího náčiní , samostatně drží psací náčiní , dle svých schopností samostatně nebo s pomocí obtahuje dle předlohy , pracuje se šablonami , zvládá uvolňovací cviky .

ŘEČOVÁ VÝCHOVA - dokáže se krátkodobě koncentrovat na poslech pohádek a krátkých příběhů , snaží se o nápodobu při práci u logopedického zrcadla , vyslovuje krátké slabiky .

MATEMATIKA - s pomocí modeluje jednoduché situace s využitím pomůcek , třídí základní geometrické tvary a barvy .

PRVOUKA - pracuje pomocí piktogramů , některé činnosti zvládá i podle slovní instrukce , veškeré činnosti související se sebeobsluhou jsou vedeny za pomoci učitele či asistenta.

PRACOVNÍ VÝCHOVA - na základě svých schopností a s pomocí dospělého zvládá modelování , práci s drobným materiálem a papírem , jednoduché konstrukční činnosti , práci s výukovými programy na počítači .

HUDEBNÍ VÝCHOVA - soustředí se na poslech krátkých hudebních ukázek a při poslechu písní během křesťanské chvilky , pohybem těla zvládá s dopomocí vyjádření rytmu písní .

VÝTVARNÁ VÝCHOVA - na základě svých schopností se snaží sám nebo s dopomocí kreslit a malovat , sám vybarvuje a obtahuje dle předlohy , tvaruje papír , kreslí v programu na počítači .

TĚLESNÁ VÝCHOVA - reaguje na základní pokyny , signály a gesta učitele , na základě svých schopností a s dopomocí zvládá jednoduché pohybové aktivity , při canisterapii se snaží spolupracovat se psem a navazuje s ním krátkodobý kontakt .








                                          Kytička pro naší paní učitelku


                              Kytička pro naši asistentku Simonku


                             Něco sladkého pro učitelku a asistentku z rehabilitační třídy























2 komentáře: